Nacar: Kurumlarımız ile işbirliği içerisindeyiz

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Orman Bölge Müdürü olarak atanan Tahsin Etli’yi ziyaretinde kurumlar ile işbirliği içerisinde çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Halil Nacar, Orman Bölge Müdürlüğü ziyaretinde duygu dolu anlar yaşadı.

Gündem Yayın: 03 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.07.2024 19:46:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Orman Bölge Müdürü olarak ilimize atanan Tahsin Etli'ye yeni görevinde başarılar dilerken, “Bu ziyaret benim için çok özel ve duygusal bir anlam taşıyordu, çünkü rahmetli babam da uzun yıllar bu kurumda çalışmış ve buradan emekli olmuştu. Çocukluğumun geçtiği bu mekânlarda bulunmak, anılarımı tazelemek gerçekten tarifsizdi. Tahsin Bey’e sıcak karşılaması ve misafirperverliği için gönülden teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim” dedi. 

Halil Nacar, İl Sağlık Müdürlüğü olarak kurumlararası diyaloğa çok önem verdiklerini ifade ederek, “Uyum içerisinde çalışmak başarı getirir ve bizde kurumlarımız ile işbirliği içerisindeyiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.