NACAR: YÜREĞİR'İ TAHLİL ETTİK

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, ilçeye yapılacak hizmetleri belirlediklerini ifade ederek, “Yüreğir’in röntgeni bizde” dedi

Siyaset Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 13:08:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

UYUŞTURUCU İLE TOPYEKÜN MÜCADELE

Dr. Halil Nacar, Yüreğir’de eğitim ve sosyal projeler üzerinde duracaklarını ifade ederek ailelerin muzdarip olduğu uyuşturucu ile de mücadele edeceklerini vurgulayıp, “İnşallah İçişleri Balanlığımız, güvenlik güçlerimiz ve devlet kurumları ile ortak çalışılıp uyuşturucu ile tam mücadele gösterip Ben daha önce doktor olarak uyuşturucunun tedavisinde çalıştım.

Gittiğimiz her yerde anne-babalar bu konudan çok muzdarip olduğunu anlatıyor. Yüreğir de uyuşturucunun kökünün kazınması için hep birlikte topyekün mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.