NACAR, YÜREĞİR'İN ANAHTARINI ALDI

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar’a Türkmenler Birliği tarafından temsili Yüreğir’in anahtarı verildi.

Siyaset Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 14:07:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TOY BEYİ OLDU

Dr. Halil Nacar, Hoca Ahmet Yesevi Otağı’nda sahur programına katıldı. Dünya Türkmenler Birliği Genel Başkanı İsmail Demirdüzen, Halil Nacar’ın seçimi kazanacağına inandıklarını ifade ederek desteklediklerini ve yanında olduklarını söyledi. Hilkat giyip Toy Beyi olmanın gurur verici olduğunu açıklayan Dr. Halil Nacar ise, “Sizlerle olmak gurur verici, iyi ki buradayız. Hizmet için yola çıktık ve kalıcı eserler bırakmak istiyoruz” diye konuştu.
Dünya Türkmenler Birliği Genel Başkanı İsmail Demirdüzen tarafından Dr. Halil Nacar’a temsili Yüreğir’in anahtarı verildi.

BU YOLA HİZMET İÇİN ÇIKTIM
Dr. Halil Nacar, Yüreğir’de insana dokunan, sosyal projelerin yer alacağını, kentsel dönüşüm ile refah düzeyi yüksek yaşam alanlarının oluşacağını ifade ederek, özellikle gençlerin, çocukların ve kadınların eğitim, meslek edinme ve istihdam konularına önem vereceklerinin altını çizdi. 

İNŞALLAH DAVAMIZ AMACINA ULAŞACAK
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, “Ben bu yola Bu vatanın evladı olmaktan duyduğum gururla, Türkiye Cumhuriyetimizin tam yüz yıllık yolculuğuna layık olma gayesiyle çıktım. Yüreğirli çocuklarımızın gülüşü, gençlerimizin hedefleri, engelli kardeşlerimizin ve kıymetli büyüklerimizin huzuru, tüm hemşehrilerimizin refahı için çıktım. İnanıyorum ki davamız amacına ulaşacak, bu yolun sonu zafere varacak! Yüreğirli kazanacak! Yüreğir kazanacak” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.