NENNİOĞLU:

Memur-Sen ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, memurların ekonomik zorluklarını göz ardı ettiğini belirterek, "Kimse memurlar üzerinden siyaset yapmasın. Herkes kendi işini yapsın" diye tepki gösterdi

Gündem Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 23:31:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, seçim sonuçlarını değerlendirirken 'memurlara ve emeklilere zam verdik ama olmadı. Demek ki onunla alakası yok' sözleri üzerine Başkan Nennioğlu cevap verdi.

“Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek'in memurların ekonomik zorluklarını göz ardı ettiği ve zamların oluşturduğu sıkıntıları fark edemediğini endişe ile izliyoruz" diye konuşarak tepkisini dile getiren Başkan Nennioğlu, memurların emekli ikramiyesi ile dahi ev alamayacak durumda olduğunu, araç bile alamadığını söyledi.

Seçim sonuçlarının memurların sırtına yüklenmesinin mantıklı olmadığını düşündüğünü ifade eden Memur-Sen ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, memurların toplumun temel taşlarından biri olduğunu ve refahlarının korunması ve artırılması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğine inandığını kaydetti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ve hükümetin, memurların durumunu daha dikkatli bir şekilde göz önünde bulundurması ve onların adaletli bir şekilde değerlendirilmesi içinadımlar atmasının önemine dikkat çeken Nennioğlu, "Kimse Memurlar üzerinden siyaset yapmasın. Herkes kendi işini yapsın.” şeklinde konuşarak tepkisini dile getirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.