OMUZU ÇIKTI, HASTANELİK OLDU

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Özgür Özsoy Futbol Turnuvası çeyrek final maçlarıyla devam etti.

Spor Yayın: 10 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 10.05.2023 21:35:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Günün ikinci karşılaşmasında Adana İl Sağlık Müdürlüğü futbol sahasında Ruh Sağlığı Hastanesi ile karşılaşan Yüreğir Devlet Hastanesi oyuncularından Ercan ikinci yarının 3'ncü dakikasında tel örgüler yanında talihsiz bir sakatlık geçirerek omuzu çıktı.

Ruh Sağlığı Hastanesi oyuncusu Yunus'un faul yapmasıyla dengesini kaybederek tel örgülere çarpan Ercan, acılar içinde yere yığılırken ilk yardımı kendisi gibi sağlıkçı olan takım arkadaşları yaptı. 112 Acil Servis ambulansı ile Yüreğir Devlet Hastanesi'ne götürülen Ercan'ın sağ omuzunun çıktığı öğrenildi.

Yüreyir Devlet Hastanesi oyuncularından Ercan'ın sakatlanmasıyla birlikte sahaya giren Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Anıl Kazım Polat hemen 112 Acil Servis'i arayarak ambulans çağırarak, tedavi için hastaneye gönderdi.

Öte yandan, talihsiz bir sakatlık yaşayan Ercan'ın hemen yanına gelen eşi kucağındaki oğlu ile birlikte moral verdi. 


Sahanın fiziki yapısının yanı sıra tel örgülerin de bazı bölümlerinin oyuncuların güvenliğini olumsuz etkilediği belirtilirken, bazı direklerde içe doğru kaynatılmış demir parçalarının olması dikkatlerden kaçmadı. Tel örgülerin, Ercan'ın sakatlığının olduğu bölümünde dışa doğru gerildiği görülürken, bu durumun sakatlanan oyuncunun dengesini de olumsuz etkilediği görüldü.


Karşılaşmayı hakem Mesut Say yönetirken, maça yaklaşık 32 dakika ara verilmek zorunda kaldı. Ercan'ın sedye ile taşınarak saha dışına çıkarılmasının ardından oyun kaldığı yerden devam etti. Maçı her iki yarıda atılan gollerle, Ruh sağlığı Hastanesi karşısında 3-2 galip ayrılan Yüreğir Devlet Hastanesi kazandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.