ONLİNE EĞİTİMLER AĞUSTOS AYINDA BAŞLIYOR

Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi Yeni Sezona Hazır

Yaşam Yayın: 20 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 20.06.2023 14:20:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adı Bilgelik Tanrıçası Minerva’dan esinlenerek kurulan Anadolu’nun İlk Astroloji Akademisi Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi’nde yeni dönem eğitim kayıtları başladı.

Adana’da, bilim ve maneviyatın senteziyle şifa dağıtmak için yola çıkan Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi’nde 15 Ağustos 2023 Salı günü Temel ve Orta Seviye, 17 Ağustos 2023 Perşembe günü ise İleri Seviye Astroloji eğitimleri başlıyor. 
Araştırmacı-Yazar, Eğitimci ve Astroloji Uzmanı Emine Gücek tarafından kurulan ve kısa zamanda adını birçok platformda duyuran akademide kişisel-kurumsal danışmanlık hizmetinin yanı sıra Astroloji, Ezoterizm ve Semboller, Astrotarot, Aile Dizimi ve daha birçok alanda eğitim veriliyor. 
Bitkiler Astroloji Mitoloji, Tıbbi Astroloji, Gnostik Astroloji ve Kozmik Şifa kitaplarının yazarı, Araştırmacı Yazar ve Astroloji Uzmanı Emine Gücek, “Bölgede ilk olan Akademimiz kısa zamanda sınırlarını aştı. Sadece Adana’da değil, birçok ilimizden ve yurt dışından öğrencilerimiz mevcut.
Temel ve Orta Seviye ile İleri Seviye Astroloji eğitimlerimiz 15 Ağustos ve 17 Ağustos’ta başlıyor. Kayıtlarımızı almaya başladık.
Yeni dönemde de kolektif bilinci gözeterek çok güzel projelere imza atacağız” dedi. 
EĞİTİMLER ONLİNE OLACAK
Minerva Emine Gücek Astroloji Akademi’de eğitimler dijital platformda online gerçekleşecek. Uluslararası belgelendirmesi olan akademide astroloji eğitimlerinin bitiminde öğrencilere Cardcert Elektronik Sertifika ve Akıllı Kimlik Kartları verilecek.
Eğitimlerle alakalı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 0507 637 87 36 nolu telefondan irtibata geçilebilecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.