Özgür Özsoy Futbol Turnuvası başladı

Adana UMKE: 1-Vefa Özgür Özsoy: 2

Spor Yayın: 29 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2023 18:08:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Sağlık-Sen Adana Gençlik Kolları'nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası Adana UMKE ve Vefa Özgür Özsoy takımları arasında oynanan karşılaşma ile başladı.


Merhum Özgür Özsoy'un eşi Özlem Özsoy ve kızı Öykü'nün yanı sıra AK Parti Adana Milletvekili AdayI Sunay Karamık, Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Sağlık-Sen Gençlik Kolları Genel Başkanı Emrah Göztepe, Sağlık-Sen Adana Gençlik Kolları Başkanı Anıl Kazım Polat, Türk Rider's Motosiklet Kulübü üyeleri ve çok sayıda sağlık çalışanının katıldığı açılış maçını Vefa Özgür Özsoy Futbol Takımı 2-1 kazandı.


BAŞLAMA VURUŞUNU KARAMIK YAPTI

Maçın hemen öncesinde yağan yağmurun hafiflemesi ile birlikte futbolcularla birlikte sahaya çıkan Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ve AK Parti Adana Milletvekili adayı Nuray Karamık önce karşılaşmanın oynanacağı futbol topunu imzaladı, ardından başlama vuruşunu yaparak her iki takıma da başarılar diledi.


TAKIM KADROLARI
8'er kişinin 25. dakikalık iki devre halinde oynadığı maçta 5 oyuncu değiştirme hakkı bulunuyor. Taç çizgilerinin tel örgülerle bir olduğu için 'taç' vuruşunun olmadığı maçta kaleciye geri pas da verilemiyor. Karşılaşmayı eski hakemlerden Osman Uludere yönetirken, Adana UMKE Metin Yıldız, Mehmet Berçin, Ramazan Boyraz, Mustafa Erge, Cihan Azad Ekici, Volkan Yaldır, Hasan Şahin ve Muhammet Furkan Dinçer ilk 8'i ile sahaya çıktı. Yedek kulübesinde ise Hüseyin Kesenek, Hayati Camcı, Ergin Durmuş, Kerim Çetin ve Sefa Eker yer aldı.


Vefa Özgür Özsoy Futbol Takımı ise; İlker Binboğa, Hüseyin Çetinkaya, Vedat Camcı, Hasan Yiğen, Güven Kalay, Tarık Girici, Sıraç Arasan ve Hasan Alkan ilk 8'i ile sahaya çıkarken, yedek kulübesi şu isimlerden oluştu; Yusuf Kodal, Hüseyin Bilek, İsa Tuncay, Dilgeç Cengiz ve Barış Küçük.


MAÇTAN NOTLAR...
Karşılaşmanın ilk yarısında daha diri görünen ekip Adana UMKE oldu. İlk yarının son saniyelerine kadar yapılan karşılıklı ataklar sonuç vermezken, bu dakikada topu önünde bulan Cihan turnuvanın ve takımının ilk golünü attı. İlk yarı bu sonuçla 1-0 Adana UMKE'nin üstünlüğü ile sona erdi.


İKİNCİ YARIDA VEFA ÖZGÜR ÖZSOY FARKI
İkinci yarıda farklı bir strateji ile oynadığı görülen Vefa Özgür Özsoy, uyguladığı takdiğin karşılığını 30. dakikada gördü. Tarık, takımının beraberlik golünü atarken, maçta da üstünlüğü ele geçirdikleri gözlendi: 1-1.


Adana UMKE'nin bu dakikadan sonra daha daha defansif futbol sergilemesi Vefa Özgür Özsoy takımının işini kolaylaştırırken, 15. dakikada Hasan ile galibiyeti getiren golü buldular: 2-1. 


Bu dakikadan sonra da karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmazken, turnuvanın ilk maçı Vefa Özgür Özsoy takımı lehine 2-1 sonuçlandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.