Özgür Özsoy Futbol Turnuvası’nın en iyi üçüncü takımı belli oldu.

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları’nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası’nda Yüreğir Devlet Hastanesi ile karşılaşan Çukurova Devlet Hastanesi ikinci yarıda attığı 3 golle sahadan galip ayrılarak turnuvanın en iyi üçüncü takımı oldu.

Yayın: 17 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 17.05.2023 20:12:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

B Grubu’ndan 7 puan ve +1 gol averajıyla lider çıkan Yüreğir Devlet Hastanesi yine aynı grupta aynı puana sahip olarak en iyi ikinci takım olarak çeyrek finale çıkan Çukurova Devlet Hastanesi, üçüncülük maçında yeniden karşı karşıya gelerek bir nevi rövanş maçı da yapmış oldular.

KOZLARINI PAYLAŞTILAR

Yarı final maçında Türkgücü’ne 2-0 mağlup olan Çukurova Devlet Hastanesi ve Ceyhan Devlet Hastanesi’ne 3-1 yenilen Yüreğir Devlet Hastanesi finale çıkma şansını yitirerek, turnuvanın en iyi üçüncü takımı olabilmek için Adana İl Sağlık Müdürlüğü sahasında kozlarını paylaştı.

Karşılaşmayı tecrübeli hakem Osman Uludere yönetirken, takımlar maç öncesi Şırnak’ta şehit olan askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Maçın ilk yarısı, başladığı gibi 0-0 sona ererken, rakibine oranla Çukurova Devlet Hastanesi daha atak bir futbol sergileyerek gol yollarını yokladı, ancak pozisyonlarda etkili olamadı.

İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI

İkinci yarının başlama vuruşu ile (26. Dakika) Yüreğir Devlet Hastanesi ceza sahasına atak geliştiren Çukurova Devlet Hastanesi, Hasan’ın kısa pasını iyi takip eden Mithat gelişine bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.

Golden sonra takım oyunundan iyice kopan Yüreğir Devlet Hastanesi oyuncularının beraberlik arayışı içine girmek istemesiyle defansta boşluklar vermeye başladı. 30. Dakikada bu kez ilk golün sahibi Mithat’ın verdiği pasa Ramazan sert vurarak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Herkes bu skorla maçın biteceğini beklerken, Yüreğir Devlet Hastanesi altı pası içinde oluşan karambolde, Kamber ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi: 3-0.

Golden sonra hakem Osman Uludere santra yapılmasına bile izin vermeden maçı bitirerek, turnuvanın en iyi üçüncü takımı olarak Çukurova Devlet Hastanesi’ni ilan etti. Bu sonuca göre Yüreğir Devlet Hastanesi de turnuvanın en iyi dördüncü takımı olma başarısını göstermiş oldu.

KADROLAR

Yüreğir Devlet Hastanesi sahaya; Coşkun Güven, M. Emre Keleş, Eren Demir, Kanber Yavuz, Mehmet Açma, Mustafa Bakır ve Erhan Cengiz ilk 8’i ile sahaya çıktı. Yedek kulübesi ise Mert Aydın, Coşkun Aykaç, Murat Vadi, İbrahim Aykaç, Uğur Çopuroğlu, Ercan Karaaslan, Arif Emre Şeker ve Mehmet Karakız’dan oluştu.

Çukurova Devlet Hastanesi ise, Muhammed Rıza Dolgun, Ahmet Doğan, Cengizhan Köke, Ramazan Özenli, Mithat Yurtsever, Hakan Kılıç, Mahsun Göden ve Mehmet Şükrü Dinç ilk 8’i ile sahaya çıktı. Yedek kulübesinde ise İlker Tanış, Sinan Gürbüz, Şahin Yalçın, Metin Göden, Bedri Çakmak, Mehmet Koç ve Mahmut Güngör’den oluştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.