Penaltı canavarı Altay Kartal

Adanalı Kaleci Altay Kartal kurtarışlarıyla takımını şampiyonluğa taşıdı

Spor Yayın: 28 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 28.05.2023 11:08:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Adanalı Kaleci Altay Kartal play off şampiyonluk maçında Erdemli Belediyesporu kurtardığı penaltılarla BAL ligine taşıdı.

Çok çekişmeli geçen maç Mersin Camspor ile Mersin Arena stadında oynandı. 90 dakika ve uzatmalarda gol olmayınca  penaltı atışlarına geçildi. Kaleci Altay Kartal, avını yakalayan bir kartal gibi 2 penaltı kurtararak Erdemli Belediyesporu BAL ligine taşıdı. Erdemli Belediyesporun teknik heyeti ve futbolcuları kalesinde adeta devleşen Altay Kartal’ı  kucaklaşarak tebrik ettiler.

Kaleci Altay ile yapılan  maç sonunda yaptığı konuşmada " Bu şampiyonluğu Belediye Başkanımız a, kulüp yöneticilerine, teknik direktörümüze, Erdemli halkına, sevenlerimize ve futbolcu ailelerine hediye ediyoruz" dedi.

 

Yorumlar (1)
Behçet
08.06.2023 12:49
Çok iyi maçtı çocuklar . helal olsun kaleci sana
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.