Ruh Sağlığı liderin ensesinde: 4-1

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Özgür Özür Futbol Turnuvası'nın ikinci maçları Adana İl Sağlık Müdürlüğü sahasında oynandı.

Spor Yayın: 05 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2023 23:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

F Grubu takımlarından Seyhan Radyoloji, Ruh Sağlığı ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmadan Ruh Sağlığı 4-1 galip ayrılarak averajla grup ikinciliğine yükseldi.

KADROLAR
Seyhan Radyolojispor sahaya; Serhan Turgut, Mesut Dengiz, Oktay Özçelik, Hamit Aktop, Hakan Aydın, Uğurcan Kasap, Mustafa Mert Kallioğlu ve Kudret Yalap ilk 8'i ile sahaya çıktı. Yedek kulübesi ise şu isimlerden oluştu; Mesut Uyanık, Adem Kılınç, Serdar Arınç, Ramazan Aktunbaş, Muhammed Sadık Aktaş, Ersin Kablancı, Mustafa Fahri Budak, Mehmet Şükrü Yavaş, Hasan Hüseyin Çelik ve Mehmet Özdemir.

Ruh Sağlığı ise sahaya, Cem Yücetin, Oğuzhan Erzin, Mehmet Doğan, Rıdvan Durna, Yusuf Doğan, Yunus Emre Maviş, Hüseyin Taşar ve Yağsamet Karatosun'la çıktı. Yedek kulübesi ise şu isimlerden oluştu; Özgür Ekenel, Ahmet Güven, Ertuğrul Doğan, Emircan Hatunoğlu, Hamza Sürekli ve Celal Kızılkaya.


MAÇTAN DAKİKALAR
Karşılaşma da oyun ortada görülse de fileleri 4 kez havalandırmayı başaran Ruh Sağlığı takımı sahadan galip ayrılmasını bildi. 10. dakikada korner atışını yapan Cem'in vuruşu sonucu, Yusuf önünde bulduğu topu kalecinin hemen yanından ağlarla buluşturdu: 1-0.
19. dakikada Seyhan Radyolojispor'un bir topu üst direkten dışarı çıksa da ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı.
İkinci yarıda başlama vuruşu ile topu önünde bulan Kudret, kalecinin öne çıkmasını da fırsat bilerek sert vurarak, filelerle buluşturdu: 1-1. (Dk. 26)


Bu golden sonra ümitlenen Seyhan Radyoloji'nin umutları 35. dakikada boşa çıktı. Bu anda Yunus Emre, topla birlikte sağ taraftan kendi başına ilerleyerek sert vurarak takımını Ruh Sağlığı'nı 2-1 öne geçirdi.
45. dakikada Yunus Emre, orta sahada aldığı topla birlikte kale önüne kadar kendisi gitti. Üç defans oyuncusunu geçerek karşı karşıya kaldığı kalecinin sağından topu filelere gönderdi: 3-1.


Herkes karşılaşmanın bu skorla bitmesini beklerken 50. dakikada, Seyhan Radyoloji kalesi önünde oluşan karambolde topu önünde bulan Oğuzhan topu ağlarla buluşturdu: 4-1.
Bu sonuca göre Ruh Sağlığı averajla Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane'den sonra lig ikinciliği koltuğuna oturdu. Karşılaşmayı Hakem Mesut Say yönetti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.