Sağlık-Sen, Özgür Özsoy'un anısını yaşatacak

Sağlık-Sen Adana Gençlik Kolları'nın düzenlediği "Özgür Özsoy Futbol Turnuvası" 29 Nisan Cumartesi, Adana İl Sağlık Müdürlüğü Futbol Sahası'nda oynanacak açılış maçıyla start alacak.

Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 14:32:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

HABER: HÜSEYİN AZAR

Yakalandığı amansız hastalıkla bir yıldan fazla zamandır mücadele eden ve geçtiğimiz yıl yaşama veda eden, sağlık camiasının sevilen çalışanlarından UMKE personeli Özgür Özsoy'un anısını yaşatmak için Sağlık-Sen Adana Gençlik Kolları, 'Özgür Özsoy Futbol Turnuvası" düzenliyor.

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ve Başkan Yardımcısı Süleyman Bora Mesutoğlu, meslektaşları merhum özgür Özsoy'un anısını yaşatmak için düzenledikleri futbol turnuvasının açılış maçına, tüm meslektaşlarını davet etti.
Açılış karşılaşması Adana İl Sağlık Müdürlüğü Futbol Sahası'nda oynanacak. Karşılaşma 29 Nisan Cumartesi, saat 16:00'da başlayacak.

Yorumlar (1)
Hakan atay
26.04.2023 14:40
Güzel insandi Allah rahmet eylesin
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.