Şehitler için mevlid okutuldu

Pozantı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıldönümü etkinlikleri, coşku içinde devam ederken, Merkez Camii'nde şehitler anısına mevlid-i şerif okutuldu.

Gündem Yayın: 24 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 24.05.2023 14:47:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Fransız güçlerinin sarıp sarmaladığı Pozantı’nın, milletimiz tarafından canla başla savaşılarak, gazi olup şehit düşerek düşman işgalinden kurtulmasının üzerinden tam 103 yıl geçtiğini belirten Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, "Şehitlerimiz anısına mevlid-i şerif okuttuk. Ruhları şad, mekanları cennet olsun inşallah" dedi.

Mevlid-i Şerif, Pozantı Merkez Camii İmam Hatibi İdris Nuroğlu tarafından okunurken, çok sayıda ilçe sakini katılarak destek verdi. Cami çıkışında ise tatlı dağıtıldı. Duâyı da Pozantı Müftüsü Ömer Ünverdi yaptı.

  

Yorumlar (2)
Ömer ÜNVERDİ
24.05.2023 21:51
Duâyı Pozantı Müftüsü olarak ben yaptım ve resmim de bulunmaktadır; Duâyı da Pozantı Müftüsü Ömer ÜNVERDİ yaptı yazılsa daha güzel olur. Hayırlı çalışmalar.
Ömer ÜNVERDİ
24.05.2023 21:47
Duâyı Pozantı Müftüsü olarak ben yaptım ve resmim de bulunmaktadır; duâyı da Pozantı Müftüsü Ömer ÜNVERDİ yaptı yazılsa daha güzel olur. Hayırlı çalışmalar.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.