SEYHAN ROTARY'DE DEVİR TESLİM YAPILDI

Adana Seyhan Rotary Kulübü’nün başkanlık devir teslim töreni muhteşem bir tören ile gerçekleşti.

Gündem Yayın: 23 Haziran 2024 - Pazar - Güncelleme: 23.06.2024 14:57:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Üyelerin eşleri ile birlikte şıklıkları ile renklendirdiği samimi gecede Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Cem Kırcelli, başkanlığı bir yıl yapacak olan Yakup Özbay’a teslim etti. İki başkanda salonda alkış yağmuruna tutuldu. 

Seyhan Rotary Kulübünün yeni Başkanı Yakup Özbay, eşi Sibel Özbay, başkanlığı devreden Cem Kırcelli, eşi Beyza Kırcelli ile yönetimde yer alan Engin Elçi ve eşi Özge Elçi objektiflere birlikte gülümserken şıklıkları ile de dikkat çektiler. 

CEM KIRCELLİ TEŞEKKÜR ETTİ
Cem Kırcelli, “Bütün arkadaşlarımız ve kıymetli eşlerimizin desteği ile başkanlıkta bir yılımızı tamamladık. Görevde olduğumuz süre içerisinde yine sosyal projelere önem verdik ve hep birlikte birçok proje gerçekleştirdik, ödüller aldık. Yeni  başkanımız Yakup Özbay’a şimdiden başarılar dilerken yine hep beraber tüm desteğimizle yanında olduğumuzu belirtmek ister teşekkür ederim” dedi.

YAKUP ÖZBAY: HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ
Seyhan Rotary Kulübü yeni Başkanı Yakup Özbay’da, Cem Kırcelli’den aldığı bayrağı daha yukarı taşımak için çalışacaklarını ifade ederek, “Tabi yine hepinizin desteği ile olacak. Cem Kırcelli başkanımıza da teşekkür ederim. Hepimizin hedefi bayrağı hep daha yukarı taşımak, etrafımıza faydalı olmak. Sosyal projelerimize özveri ile katılan tüm üyelerimiz, eşlerimiz ve bizlere destek olanlar ile birlikte daha güçlüyüz. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.