SEYHAN’DA, BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI HEYECANI BAŞLADI

Seyhan Belediyesi Birimler arası futbol turnuvasında heyecan başladı. Spor müdürlüğü organizesinde planlanan ve çalışanların moral motivasyonunu arttırmak, birimler arasındaki dayanışma gücünü yükseltmek için düzenlenen turnuvada 16 takım yer alıyor.

Spor Yayın: 23 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2024 14:22:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ZEVKLİ KARŞILAŞMALAR OYNANDI

Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde düzenlenen Birimler arası futbol turnuvasının açılışına katılarak birbirinden zevkli karşılaşmaları izleyen Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Güngör Geçer, “ Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin’in sizlere selamını getirdim. Şehir dışında olması nedeniyle aramızda bulunamadı. Turnuvanın, centilmence ve sakatlıksız başlayıp, bitmesi en büyük temennimiz. Alınan sonuçlar önemli değil. Turnuvamızın amacı belli. Önemli olan sizlerin sağlığı. Bu nedenle saha içerisinde dikkatli olun. Bu tür turnuvaları değişik branşlara yayıp, sıklaştıracağız. Katılım gösteren tüm takımlarımıza başarılar diliyorum ” dedi.

TURNUVADA HEYECAN 3 HAZİRAN PAZARTESİ SONA ERECEK

Kazanın ve kaybedenin birbirini centilmenliğe yakışır bir şekilde tebrik ederek sahadan ayrıldığı ilk günkü karşılaşmaları Demetevler mahallesi muhtarı Mahmut Köksal, vatandaşlar ve personeller de izledi.  Eleme usulü oynanılan müsabakalar, 3 Haziran pazartesi günü gerçekleşecek olan final maçı ile tamamlanacak.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.