TARSUS BELEDİYESİ 2025 MALİ BÜTÇESİ BELİRLENDİ

Tarsus Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Başkan Boltaç'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 2025 mali yılı bütçesi belirlendi, teröre karşı birlik mesajı verildi.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2024 15:17:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediye Meclisi'nin 3 Ekim 2024 tarihli ve 118 sayılı kararı ile Plan, Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonuna havale edilen 2025 mali yılı bütçesi, 16 Ekim 2024 tarihinde komisyon tarafından değerlendirildi ve 25 Ekim Salı günü meclis onayına sunuldu. Yapılan oylamada, 2025 yılı mali bütçesi oybirliği ile kabul edilerek 2 milyar 550 milyon TL olarak belirlendi.

TERÖRE KARŞI BİRLİK MESAJI

Meclis oturumunda, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) yapılan terör saldırısı kınandı. Tüm parti temsilcileri terörü lanetleyerek birlik mesajı verdi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç da saldırıya tepki göstererek, terörün her türlüsüne karşı olduklarını vurguladı.

29 EKİM CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

Başkan Boltaç, toplantı sonunda tüm vatandaşları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenecek kortej yürüyüşüne davet etti. Kortej 29 Ekim Salı günü saat 19:00'da Cengiz Topel Lisesi önünden başlayarak Atatürk Gösteri Merkezi’nde son bulacak ardından saat 20:00'de Atatürk Gösteri Merkezi'nde İrem Derici Konseri ile etkinlik devam edecek. Cumhuriyet değerlerinin önemine dikkat çeken Boltaç, birlik ve beraberlik içinde bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacaklarını belirtti.

KARKAMIŞ BELEDİYESİ İLE KARDEŞ ŞEHİR İLİŞKİSİ BAŞLADI

Toplantıda, Tarsus Belediyesi ile Karkamış Belediyesi arasında kardeş şehir ilişkisi kurulması önerisi de oybirliği ile kabul edildi. Bu adım, iki belediye arasında kültürel ve sosyal işbirliğinin güçlenmesini sağlayacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.