TIĞ: "BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN"

Adana 01 Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Bülent Tığ, muhteşem taraftarları ve Kaplanlar Grubu ile sezona başlangıç yapacaklarını söyledi.

Yayın: 10 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2024 08:56:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Tüm gençleri takımlarına destek olmaya davet eden Tığ, "Kurulduğumuz ilk günden bu yana yanımızda olan taraftarlarımızın yeni sezonda da yanımızda olacağımıza canı gönülden inanıyoruz" diye konuştu.

Yeni sezon öncesinde takım olarak transfer çalışmalarını devam ettirdiklerini dile getiren Bülent Tığ, "Takımımıza faydalı olabilecek oyuncuları takımımıza kazandırıyoruz. Kaldığımız yerden mücadelemize devam ediyoruz. Bizi izlemeye devam edin" şeklinde konuştu.
Başkan Yardımcısı Bülent Tığ, yeni sezonda iç saha maçlarını Adana'da oynamayı planladıklarını ve Ali Hoşfikirer Stadı'nın yeni sezona yetiştirilmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.