TOELHOEJ VE MENTEŞ'TEN MÜTHİJ PERFORMANS

GÜNÜN SON KARŞILAŞMASI KARIŞIK (MIX) KATEGORİSİNDE OLDU.

Spor Yayın: 05 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 05.06.2023 08:43:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adana 10. Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvası'nın ikinci gününün son karşılaşmaları Karışık (Mıx) kategorisinde yapıldı. Masa Tenisi'nin en iyisi isimlerinin yarıştığı bu grupta birinciliği dünya şampiyonu Pia Toelhoej ve Bayram Taci Menteş ikilisi aldı. İkinci Saim Polatkan-Saadet Tekeç ikilisi olurken, üçüncülüğü Işık Ertufan-Savaş Ertufan ve Aliye Işıklı-Sergii Koval paylaştı.

Çeyrek final maçında mücadele eden Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Petra Sörling-ITTF Başkanı Oktay Çimen, İranlı rakipleri Aliye Işıklı-Sergii Koval çiftine 3-2 mağlup olurkan, İranlı çift yarı finalde Pia Toelhoej-Bayram Taci Menteş çiftine 3-0'lık sonuçla boyun eğdi.

Yine yarı finalde Işık Ertufan-Savaş Ertufan çiftini 3-1'lik sonuçla geçmesini bilen Saim Polatkan-Saadet Tekeç çifti finale ismini yazdıran isim oldu. 


FİNAL MAÇI HEYECAN VERDİ
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül'ün yanı sıra çok sayıda masa tenisi tutkununun izlediği turnuvanın son final maçı izlenmeye değerdi. Bayram Taci Menteş-Pia Toelhoej çifti, Saim Polatkan-Saadet Tekeç çiftini 3-1 gibi net bir skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştılar.

Günün maçı olan Karışık (Mıx) kategorisinde dereceye girenlere madalyalarını ve kupaları Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar verdi.

• Kaynak: egemengzt.com

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.