TÜP BEBEK AİLELERİ ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Medline Adana Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görerek çocuk sahibi olan aileler ve çocukları, anneler günü nedeniyle gerçekleştirilen özel bir etkinlikte buluştu.

Yaşam Yayın: 11 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 11.05.2024 12:01:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe katılan aileleri ve çocuklarını, Medline Adana Hastanesi Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanları Dr. Feza Burak ve Dr. Hamdi Karanfil karşıladı.



Ekinlikte kısa bir konuşma yapan Dr. Burak, çocuk sahibi olmak isteyen ailelerin çaresiz kaldıklarını düşündükleri anda başvurdukları tüp bebek tedavisi sayesinde anne-baba olma şansını yakaladıklarını söyledi. Dr. Karanfil ise, günümüzde tüp bebek tedavisinde geliştirilen yeni yöntemler sayesinde başarı oranlarının geçmişe göre çok daha fazla olduğunun altını çizdi.



Etkinlik, çocuklar için hazırlanan pastanın kesilmesi ve hastane palyaçosunun yaptığı neşeli gösterilerin ardından topluca hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.