Turgut Özal Bulvarı’nın trafik yükü azalacak

Göl mahallesi Bulvarı tamamlanıyor

Gündem Yayın: 20 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 20.06.2023 14:42:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’da trafik sorununu azaltmak için alternatif yollar yapmaya, yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Yapımı süren ve kısa süre içinde hizmete girmesi planlanan Göl Mahallesi Bulvarı'ndaki çalışmaları denetleyen Başkan Zeydan Karalar, böylece Turgut Özal Bulvarı’ndaki trafik yükünün azalacağını söyledi.

Başkan Zeydan Karalar şöyle devam etti: “Karayolları Kavşağı’nı Süleyman Demirel Bulvarı'na bağlayacak olan 23 metre genişliğinde ve toplam 4 şeritli Göl Mahallesi yolu tamamlandığında, Turgut Özal Bulvarı trafiğinin önemli bir kısmı buraya yönelecek. Süleyman Demirel Bulvarı kör bir bulvar olmaktan kurtularak alternatif bağlantı sağlanacak. Göl Mahallesi Bulvarı yolu ile Karayollarından girip doğrudan Süleyman Demirel Bulvarı'na geçilecek. Turgut Özal Bulvarı'ndaki trafik ciddi biçimde rahatlayacak.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.