Türkgücü çeyrek finalde

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası'nda grup liderleri ve en iyi ikinci 2 takım belli olurken, E grubu takımlarından Adana Şehir Hastanesi Girişimsel Radyoloji ile Türkgücü 0-0 berabere kaldı.

Spor Yayın: 07 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 07.05.2023 21:16:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

İlk maçında Gangal FC'yi 2-0 mağlup eden Türkgücü, ikinci maçında İmamoğlu Devlet Hastanesi'ne gol olup yağarak maçtan 11-0 galip ayrılan taraf olmuştu. Gruplarında son maçını Adana Şehir Hastanesi Girişimsel Radyoloji ile oynayan Türkgücü bu maçta 0-0 berabere kalarak 1 puan çıkarmasını bilerek, 7 puanla grup lideri olarak çeyrek finale ismini yazdırdı.

İlk maçında İmamoğlu Devlet Hastanesi'ni 5-0 yenmeyi başaran Adana Şehir Hastanesi Girişimsel Radyoloji ise, son maçında lider Türkgücü karşısında galibiyet alamayınca 5 puanla grup ikinciliğine razı oldu.


GERGİN BAŞLADI
Her iki takım da maça galibiyet parolası ile çıkarken, mutlak 3 puan alması gereken Adana Şehir Hastanesi Girişimsel Radyoloji'nin atakları sonuç vermedi.

Maçtan 1 puan çıkarması yeterli olan Türkgücü de tüm enerjisi ile karşılaşmaya asılırken, zaman zaman gergin anlar yaşansa da hakem Osman Uludere'nin yerinde kararları etkili oldu. 


Maç başladığı gibi 0-0 biterken, Türkgücü grup lideri olarak çeyrek finale çıkan taraf oldu.

      

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.