Uzm. Dr. Taşdemir:"Sadece ilaçla tedavi olmayacağını biliyoruz"

Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Taşdemir, tedavi gören hastaların, iş ve uğraş terapisi kapsamında bahçe uygulamaları ile terapi edildiğini söyledi.

Sağlık Yayın: 22 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 22.05.2024 17:46:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Hastaların ilkbahar aylarında domates, salatalık, fasulye, kabak ve patlıcan eken hastaların ürünleri hasat ettiğine dikkat çeken Başhakim Uzm. Dr. Ali Taşdemir, "Hastalarımız tedavi süreçlerinin büyük bir kısmında onları hayata bağlayan, yaşamdan zevk almasını sağlayan, bir işe yaradığını hissetmesine yardımcı olan, çevreyle bağlantısını sağlayan ve tadevilerinde olumlu etkiler oluşturan 'Açık Alan Terapi Ünitesi' olarak adlandırdığımız alanlarda zaman geçiriyor.

Bahçe terapisi kapsamında ilkbahar aylarında ekilen domates, salatalık, fasulye, kabak ve patlıcanlar hasat ediliyor" şeklinde konuşarak, tedavinin sadece ilaçla olmayacağını bildiklerine dikkat çekti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.