YÜREĞİR BELEDİYESİ 45 DERECE SICAKTA HİZMET ÜRETİYOR

Termometrelerin 45 dereceyi gösterdiği Adana’da, Yüreğir Belediyesi ekipleri asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam etti.

Gündem Yayın: 28 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 28.06.2024 10:55:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adana’nın en sıcak günlerini yaşadığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, hissedilen hava sıcaklığının 45 dereceyi aştığı kentte çalışmalarına büyük bir özveriyle devam eden belediye ekiplerine teşekkür etti.

Adana’da hava sıcaklığı günlerdir mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. En sıcak günlerin yaşandığı kentte termometreler 45 dereceyi gösterirken, Yüreğir Belediyesi asfalt bakım onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Güzel Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Demirçalı, bunaltıcı sıcaklarda çalışmalarını büyük bir özveriyle gerçekleştirerek, Yüreğir halkına en iyi hizmeti vermeye çalışan belediye emekçilerine teşekkür etti.

Yüreğir Belediyesi emekçilerinin gece-gündüz, yaz-kış demeden büyük bir fedakârlıkla Yüreğir için hizmet ettiğini kaydeden Başkan Demirçalı, 45 derecede verilen emeğin ve akıtılan alın terinin bu kent için çok kıymetli olduğunu söyledi.

DEMİRÇALI: “BÜYÜKŞEHİR İLE UYUM BUNA DENİR”

Adana Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Demirçalı, “Büyükşehir ile uyum buna denir. İnşallah çok kısa bir sürede Yüreğir’de asfaltı olmayan sokak, cadde, yol kalmayacak. Güzel Cumhuriyet Mahallemizde devam eden asfalt çalışmalarımızı denetledik. 45 derece sıcağın altında çalışan ekip arkadaşlarımın emeği çok değerli, çok kıymetli. Tüm Yüreğir halkı adına emekçilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.