YÜREĞİR BELEDİYESİ KREŞLERİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Yüreğir Belediyesi kreşlerinde eğitim gören öğrenciler, Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende mezuniyet sevinci yaşadı. Miniklerin sevincine ortak olan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, ilçede kreş sayısını artıracaklarının müjdesini verdi.

Yaşam Yayın: 14 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 14.06.2024 10:15:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yüreğir Belediyesi'nin Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Hanım Sabuncu Kreşi 6 yaş grubu öğrencileri mezun olma sevinci yaşadı. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Mezuniyet töreni için birbirinden renkli birçok gösteri hazırlayan minikler, sergiledikleri performansla kendilerini izlemeye gelen ailelerine duygu dolu ve keyifli anlar yaşattı. Mezuniyet töreni sonunda karne ve başarı belgelerini alan öğrenciler hep birlikte keplerini fırlatarak mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

Mezuniyet töreninde konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, ilçede kreş sayısını artıracaklarının müjdesini verdi. 600 bin nüfusu olan Yüreğir’de sadece 2 kreş olduğuna dikkat çeken Başkan Demirçalı, Yüreğirli’nin bunu hak etmediğini belirterek kısa bir süre içerisinde ilçeye yeni bir kreş kazandıracaklarını, 3 kreşin de temelini atacaklarını söyledi.

Konuşmasında yıl boyu fedakârca görev yapan öğretmenlere de teşekkür eden Başkan Demirçalı, çocuklara başarılı bir hayat, aileleri ile birlikte güzel bir yaz tatili diledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.