YÜREĞİR BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ BAYRAM ÖNCESİ DENETİMDE

Yüreğir Belediyesi Zabıta Ekipleri, Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar tarafından yoğun talep gören ürünlerin imal edildiği işletmeler başta olmak üzere, market, fırın, pastane ve pazar yerleri gibi umuma açık müesseselere yönelik denetimlerini artırdı.

Gündem Yayın: 14 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 14.06.2024 10:18:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Kurban Bayramı öncesi harekete geçen Yüreğir Belediyesi Zabıta ekipleri tatlı ve şeker gibi bayram geleneğini yaşatan gıdaların üretimi ve satışını yapan iş yerlerine yönelik denetimler gerçekleştirdi.

İncelemeleri gerçekleştiren ekipler, hammadde kullanımından hijyen ve sağlık koşullarına kadar her şeyi titizlikle kontrol etti. Habersiz yapılan denetimlerde tezgâhlar, ürünler, fırınlar ve çalışan personeller de tek tek incelendi. Denetimlerde genel temizlik kurallarına uyulup uyulmadığına bakan Zabıta ekipleri, imalatta kullanılan ürünlerin son kullanma tarihlerini de kontrolden geçirdi.

Vatandaşın bayramda ağzının tadı kaçmasın diye büyük bir özenle tatlıcıları mercek altına alan ekipler, kurallara uymayan işletmelere uyarılarda bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.