Yüreğir Devlet Hastanesi: 5-Adana Şehir Hastanesi ÇYB: 2

Özgür Özsoy Futbol Turnuvası B Grubu takımlarından Yüreğir Devlet Hastanesi FK, Adana Şehir Hastanesi Çocuk Yoğun Bakımı Futbol Takımını her iki yarıda attığı gollerle 5-2 mağlup ederek, iddiasını sürdürdü.

Spor Yayın: 30 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.04.2023 12:50:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Yüreğir Devlet Hastanesi Futbol Takımı'nın gollerini Murat Vadi (3), Mustafa Bakır (2) bakır kaydederken, Adana Şehir Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım FK'nın golleri ise Hasan Alakaş ve Uğur Alakaş'tan geldi.

Geçtiğimiz yıl amansız hastalığa yakalanarak vefat eden UMKE personeli merhum Özgür Özsoy adına düzenlenen futbol turnuvası, dostluk içinde tüm hızıyla sürüyor. 


TAKIM KADROLARI
Adana İl Sağlık Müdürlüğü çim sahasında oynanan karşılaşmayı Osman Uludere yönetirken, Yüreğir Devlet Hastanesi sahaya Coşkun Güven, Yılmaz Sarıgül, Mert Aydın, Coşkun Aykaç, Murat Vadi, İbrahim Aykaç, M. Emre Keleş ve Mustafa Bakır ilk 8'i ile çıktı. Yedek kulübesinde ise Uğur Çopuroğlu, Mehmet Açma ve Ercan Karaaslan yer aldı.


Adana Şehir Hastanesi Çocuk Yoğun Bakımı ise, Danyel Evsen, Murat İzgi, Abdullah Esen, Muhammet Taşkıran, Hamit Temiz, Hasan Alakaş, Uğur Alakaş ve Muhammet Karaoğlan ilk 8'i ile sahaya çıktı. Yedek kulübesi ise şu isimlerden oluştu; İsmail Özcil, Ercan Göçmez.


YÜREĞİR İKİNCİ YARI TOPARLANMASINI BİLDİ
Karşılaşmanın hemen başında Murat Vadi'nin golleriyle 2-0 öne geçen Yüreğir Devlet Hastanesi karşısında ilk yarının sonlarına doğru, Hasan Alakaş ve Uğur Alakaş'la iki güzel gol bulan Adana Şehir Hastanesi Çocuk Yoğun Bakımı 2-2'lik beraberliği yakaladı. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda oyunda denge gözlemlenirken, Murat Vadi (1), Mustafa Bakır'la (2) 3 gol bulan Yüreğir Devlet Hastanesi, sahadan 5-3 ayrılarak iddiasını sürdüren takım oldu.

         

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.