Zafer Partisi Adana milletvekili adayları tanıtıldı

Zafer Partisi 28. dönem Adana milletvekili adayları il binasında düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

Siyaset Yayın: 17 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.04.2023 03:28:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Aday tanıtım toplantısına Türkiye İttifakı Partisi Adana İl Başkanı Kutfedi Kılınç, Zafer Partisi ilçe başkan ve yönetcilerinin, yanı sıra gençlik ve kadın kolları üyeleri de yoğun katılım gösterdi.
Zafer Partisi Adana il Başkanı Ayhan Binboğa, Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Oğan'ın seçilebilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.


Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Oğan'ın, ilk yardımcısının Adanalı Sevda Özbek'in olacağını açıkladığına dikkat çeken Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa, "Zafer Partisi olarak seçim güvenliği konusunda ülkemiz ve özellikle Adana'da kaç yabancı oy kullanacak bilmiyoruz. Kaç depremzede oy kullanacak bunda da netlik yok. 65. gün olmuş, hala ulaşılamayan enkazlar var. Cumhurbaşkanı adayımız Dr. Sinan Oğan ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ gerekli görüşmeleri yapıyor. Sandık konusunda endişe duyan İYİ Parti ve CHP Başkanlarına çağrıda bulunuyorum. Sandık görevlisi bulunduramadığımız için onların adına sandıkları korumaya yardımcı olabiliriz. Oy namustur" diyerek, 'gelin hep birlikte sandığa ve oyumuza sahip çıkalım' çağrısında bulundu.


Ata İttifakı'nı kurarak, seçmene dayatılan 'ya o, ya bu'na mecbur etmediklerinin altını çizen Binboğa, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı adaylar ile yola çıktıklarını kaydetti. Genel Başkanları Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın liderliğinde listeyi oluşturan tüm adayların yatay mücadele edeceğini söyleyen Binboğa, "Seçmene şunu soracağız; 'Ülkemizde misafir ettiğimiz göçmenlerin öz vatanlarına dönmesini istiyor musunuz, istemiyor musunuz?' İstiyorlarsa adayımız Dr. Sinan Oğan'a oy vermelerini talep edeceğiz" şeklinde konuştu.

ADAYLAR KENDİLERİNİ TANITTI
Daha sonra sırasıyla söz alarak kendilerini tanıtan Zafer Partisi 28. dönem Adana Milletvekili adayları Abdurrahman Bilir, Adem Ocak, Ömer Cerit, Şeref Biyorgancı, İsmail Hakkı Erdoğmuş, Hakan Kuşçu, Fatma Yağmur Şahbaz, Abdullah Çifçi, Ercan Avşar, Emre Güler, Abdullah Tanrıkulu, Yarkın Koçak, Gökhan Sarıkaya, Ahmet Güngör ve Talha Nuri Türkiye'nin ve Adana'nın çözülmesi gereken sorunlarına değinerek, çözüm önerilerinde bulundular.

            
Ülkenin en büyük sorunlarının başında göçmenlerin geldiğini belirten adaylar, bunun işsizliği de körüklediğine dikkat çektiler. Tarım kenti Adana'nın da bu konuda desteklenmesini belirten adaylar, güvenlik sorununun yanı sıra sportif anlamda da önemli yatırımların yapılması gerektiğini ifade ettiler.


Türkiye İttifakı Adana İl Başkanı Kutfedi Kılınç da, tüm adaylara başarılar diledi.   

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.