ZAFERİN İZİNDE ÇANAKKALE DİJİTAL DENEYİM ALANINA YOĞUN İLGİ

Teknofest Adana'yı ziyaret eden vatandaşlar, Zaferin İzinde Çanakkale Dijital Deneyim Alanı' ile kendilerini Mehmetçiğin savaştığı siperde buluyor.

Gündem Yayın: 05 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 05.10.2024 13:31:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Mehmetçiğin yattığı toprak zeminden girip kendini bir anda Mehmetçiğin savaştığı siperde bulan vatandaşlar, işgal donanmasının ağır bombardımanını cepheden cepheye savaşın 10 metrelere düştüğü yaylım ateşini ve üzerlerine alçak uçuş yapan işgal uçaklarının gürültüsünü görsel ve ses tasarımlı şovla birebir deneyimliyor. 

Tıpkı Mehmetçiğimiz gibi bu zorlu sınavı başarıyla geçip kendilerini bugünün teknolojisiyle kurgulanan TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE alanında bulan vatandaşlar, olağanüstü bir cephe deneyimi yaşıyor. Zaferin İzinde, Çanakkale Dijital Deneyim Alanı, Mehmetçiğin olağanüstü mücadelesini gençlerimize yaşatırken, TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE için teknolojinin öneminin de altı çiziliyor.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.