Adaletgücü’ne çelme: 0-3

Adana Süper Amatör Lig B Grubu’nda lider Adaletgücü karşısında üstün oynayan Baklalıspor karşılaşmadan 3-0 ayrılarak aradaki puanı 1’e düşürdü.

Spor Yayın: 21 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.01.2024 19:24:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Maçta düdüğü Güney Güneylioğlu çalarken, yardımcılıklarını Muhammet Eren Göktaş ve Muhammet Ömür Yaşar yaptı.

Onbirinci haftaya en yakın rakibi Baklalıspor’a 4 puan farkla önde giren Adaletgücü ummadığı bir yenilgi aldı. Bol sarı kartın yanı sıra 2 de kırmızı kartın çıktığı maçta tansiyon yüksek oldu.

Karşılaşmanın ilk golü 31. Dakikada geldi. Bu dakikada konuk Baklalıspor’dan Recai, soldan gelen topa güzel yükselerek kafayla topu ağlara gönderdi: 0-1.

İlk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarıda taraflar rakip kaleyi sık sık yoklasa da normal sürede gol sesi çıkmadı. Orta Hakem Güney Güneylioğlu karşılaşmaya 7 dakika ekledi.

FARK UZATMALARDA GELDİ

90+5’te Sırrı, kalecinin hatalı çıkışını affetmeyerek durumu 2-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra oyunda elektrik yükselirken, golden bir dakika sonra 90+6’da bu kez Remzi durumu 3-0 yapan golü kaydetti. Bu pozisyonda da Adaletgücü kalecisi hatalı çıkış yaparak takımının farklı yenilgisinde önemli rol oynadı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.