ADALET'İN GÜCÜ YETMEDİ: 0-2

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta ilk hafta maçında Ceyhan 1967 FK’yı ağırlayan Yaz Sigorta Adaletgücü karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Spor Yayın: 06 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 06.10.2024 19:11:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Konuk Ceyhan 1967’nin bir topu direkten, iki topu da kale çizgisinden döndü. Maçta farklı galibiyeti kaçıran konuk ekip karşılaşmanın başından sonuna üstün oynayan taraf oldu.

Muharrem Gülergin Stadı'nda oynanan maçta düdüğü Ozan Genç çaldı. Yardımcılıklarını ise Anıl Gökberk Sarı ve Furkan Çakır yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Abdurrahman Faruk Avşar üstlendi.

Yaz Sigorta Adaletgücü maça Yusuf, Recep, Batuhan, Aykut, Ezdin, Serkan, Birkan, İskender, Vedat, Ahmet ve Görkem Dalmaz ilk 11’i ile sahaya çıktı. Yedek kulübesinde ise; Kerem, Engin, Nurullah, Ömer, Oğuzhan, Ahmet, Sergen, Mehmet, Hazar ve Enver yer aldı.

Konuk Ceyhan 1967 FK ise, Fevzi, Oğuzhan, Emrah, Eren, Burak, Taner, Mustafa, Mehmet, Ahmet, Yunus ve Mahmut ilk 11’i ile maça başladı. Yedek kulübesinde ise Mehmet, Muhammed, Abdulkerim, Metehan, Burak, Ergen, Berat, Mert, Ramazan, Recep ve Mehmet yer aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR
Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı konuk Ceyhan 1967 FK’dan geldi. 19. Dakikada sağdan kullanılan serbest vuruştan gelen topa altı pas içinden Oğuzhan, boş kaleye gönderemedi.

Bu ataktan dönen topu iyi takip eden ev sahibi Yaz Sigorta Adaletgücü oldu. 21. Dakikada soldan kullanılan korner atışından gelen topa arka kale direği önünde yatarak uzanan Batuhan’ın çabası sonuç getirmedi. Top direğin yanından dışarı çıktı.

27. dakikada, bu kez soldan Ahmet Cem geldi. Ahmet’in pasını iyi değerlendiren Mahmut topu kalecinin yanından filelere göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

30. dakikada ise ev sahibi Adaletgücü mutlak gol pozisyonundan faydalanamadı. Bu dakikada soldan gelen İskender’in vuruşu kalecide kaldı.

39. dakikada, bu kez yine Adaletgücü rakip kaleyi yokladı. Sağdan gelen Batuhan, ceza sahası içinden sert vurdu. Kaleci Fevzi yatarak topu kornere çeldi.

44. dakikada Adaletgücü’nde, sağdan ceza sahası köşesine kadar gelen Vedat yerden sert vurdu. Top arka direğin yanından dışarı çıktı.

Orta Hakem Ozan Genç ilk yarının sonuna 5 dakika ekledi. 45+1’de konuk Ceyhanspor’da Oğuzhan kaleci Yusuf ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de geçme fırsatı olmasına rağmen sağ ayağı ile kötü vurunca top direkte patladı.

45+5’te Ceyhan 1967 FK’lı Ahmet mutlak gol pozisyonundan faydalanamadı. Bu dakikada soldan getirdiği topa sert vuran Ahmet’in vuruşunda top boş kaleye giderken, son anda Aykut müdahale ederek gole izin vermedi.

İlk yarı konuk Ceyhan 1967 FK’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıda da üstün oynayan taraf konuk Ceyhan 1967 FK  oldu.

52. dakikada, Oğuzhan, konuk ekibin defans oyuncularının pas hatasını affetmedi. Bu dakikada topa hakim olan Oğuzhan, kaleciyi de çalımladıktan sonra topu boş kaleye gönderdi. Son anda Aykut yine gole izin vermeyerek kale çizgisinden çıkardı.

Konuk ekip Ceyhan 1967 FK ikinci golü buldu. 55. Dakikada Yunus, altı pasta buluştuğu topu önce düzeltti. Sonra rövaşata ile ağlara gönderdi: 2-0.

Bu golden sonra ev sahibi Yaz Sigorta Adaletgücü FK Teknik Direktörü Remzi Berk Caf’ın oyuncu değişiklikleri de skoru değiştirmeye yetmedi.

88. dakikada oyun bir anda elektriklendi. Adaletgücü oyuncusu Görkem ile Ceyhan 1967 FK’lı Mehmet arasında yaşanan gerginliği orta hakem Ozan Genç müdahale ederek her iki oyuncuyu da sarı kart ile cezalandırdı.

Karşılaşmanın normal süresine 7 dakika eklendi. Uzatma dakikalarında rakip oyuncu ile girdiği hava topunda sakatlanan Ceyhan 1967 FK kalecisi Fevzi sakatlanarak oyundan sedye ile çıktı. Son beş dakikada kaleyi Recep korudu.

Adana derbisi olarak da değerlendirilen Yaz Sigorta Adaletgücü FK-Ceyhan 1967 FK karşılaşması 2-0 sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.