Adana 1954 sportif direktörlüğüne Elek getirildi

Yeni sezonda 3.Futbol liginde mücadele edecek olan halkın takımı Adana 1954 FK'da Sportif Direktörlüğe Cafer Elek getirildi.

Spor Yayın: 01 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 01.06.2023 16:34:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cafer Elek,  geçen yıl şampiyonluğa ulaşan Samsuspor'da Scout Şefi olarak görev aldı.

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, 25 yıl aradan sonra Adana'ya 3. Lig takımı kazandırdıklarını söyledi. Bir takım için en önemli faktörün Sportif Direktör olduğunu belirten Başkan Kutlu, şunları söyledi: "Cafer bizim kardeşimizdir. Sürekli görüşüyorduk. Samsunspor'daki görevi bitti. Buradaki emekleri  ve katkıları büyük. Her konuda anlaştık. Yolun başındayız. Sıradan futbolcular almayız. Lige hakim, acele etmeden nokta transferler yapacağız. Cafer ile uzun süre çalışmak istiyoruz. İyi bir iş başardığımıza inanıyoruz. Biz heyecanlıyız. Tüm şehirde heyecanlı olsun."

Basın Sözcüsü Necip Erdoğan, "Cafer'e güveniyoruz. Her zaman yanında olacağız" dedi.

Spor Direktör Cafer Elek de "3.Lige çıktığı ilk dünden bu yana Başkanımız Menderes Kutlu ile beraberiz. Samsunspor'da görev aldığım sürede çok futbolcu izledim. Başkanımın heyacanı beni Adana 1954 FK'ya getirdi. Başarılı olmak için çok çalısacağız" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.