ADANA ASKF’DEN ÇİÇEKLİ KUTLAMA

Adana ASKF Başkanı Ahmet Bozan, BAL'da mücadele eden Adaletgücü-Ceyhan 1967 FK maçı öncesi hakem ve her iki takım kaptanına çiçek vererek başarılar diledi.

Spor Yayın: 06 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 06.10.2024 17:11:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Adana ASKF) Başkanı Ahmet Bozan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden takımlardan Yaz Sigorta Adaletgücü-Ceyhan 1967 FK maçı öncesi hakemler ve her iki takım kaptanına ve hakemlere çiçek vererek yeni futbol sezonunun sakatsız geçmesi dileklerinde bulundular.

Her iki takım oyuncuları ellerinde 'Amatör Spor Haftası, Amatörler Türk Sporunun Kalbidir" yazılı pankartlarla sahaya çıktı.

Yaz Sigorta Adaletgücü Kulübü Başkanı Uğur Ekici ve Ceyhan 1967 FK Başkanı Fahrettin Varlı’nın da olduğu tören öncesi konuşan Adana ASKF Başkanı Dt. Ahmet Bozan, “Pazartesi Amatör Spor Haftası başlıyor. Bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanacak” şeklinde konuşarak her iki takıma başarılar diledi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.