Adana ve Güney Kore arasında önemli işbirliği

Irak ve Ortadoğu İş Kadınları&İş Adamları Dernek Başkanı Sıdıka Şire ve Güney Kore Vogo International firma sahipleri ticari iş birlikleri için karşılıklı protokol imzaladı.

Ekonomi Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 22:40:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Güney Kore'den gelen GHCC yetkilileri ve Vogo International firma ceosu Cho Hea Young ile birlikte Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ve Adana Sanayi Odası Başkan Yardımcısı aynı zamanda Teknik Metal Endüstri A.Ş. Başkanı Erdoğan Şire’yi ziyaret eden Irak ve Ortadoğu İş Kadınları&İş Adamları Dernek Başkanı Sıdıka Şire, protokolün önce ülkemiz sonra Adanamız için karşılıklı ticari ilişkilerin artırılması noktasında oldukça faydalı olduğunu söyledi.

İki ülke arasında ticari hacmi artırmak, öncelikle Adanalı iş insanlarıyla ihracat ve ithalat partnerleri oluşturmak istediklerini belirten Şire, "İş birliğini güçlendirerek, Güney Kore'den yatırımcıları ülkemize getirerek Adanalı iş insanlarıyla bir araya getireceğiz.

Uygulanabilirliği için attığımız bu somut hedeflerin belli bir sürede gerçekleştirilmesini sağlamak için gerekli adımları attık. Bu protokolle ülkeler arasındaki ilişkilerin daha ileri götürülmesi için önemli bir adım atmış olduk" diye konuştu.


Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram'la da görüşen heyet ilgi ve alakadan dolayı çok memnun kaldıklarını ifade etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.