Adanaspor, transferde doludizgin

TFF 1. Ligde mücadele veren Adanaspor, ard arda transfer açıklamaları yaptı. Önce, stoper Kurucuk ile 1-1 anlaşdığını duyuran Turuncu-Beyazlılar, öğleden sonra da Joseph William Champness ve Feyzi Yıldırım ile 2 yıllık anlaştıklarını duyurdu.

Spor Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 17:31:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Kulüpten yapılan açıklamalarda; Bandırmaspor'dan 25 yaşındaki stoper Fatih Kurucuk ile 1-1 yıllık anlaşma sağlandı bildirildi. Bu transferden saatler sonra yeni bir açıklama daha yapan Turnucu-Beyazlı yönetim Giresunspor formasını giyen 26 yaşındaki Yeni Zelanda asıllı kanat oyuncusu Joseph William Champness ile de 1-1 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu. Akabinde hemen bir transfer haberini daha paylaşan kulüp yönetimi Kasımpaşa formasını giyen 27 yaşındaki sağ bek Mehmet Feyzi Yıldırım ile de 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirttiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.