Adem Sincar, suç duyurusunda bulundu

Ünlü film yapımcısı Adem Sincar, adını kullanarak insanlardan tehdit yoluyla para talep ettiğini iddia ettiği M.A.B. adlı şahıs hakkında suç duyurusunda bulunarak cezalandırılmasını talep etti.

Asayiş Yayın: 26 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2024 16:58:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

Avukatları ile birlikte Çağlayan Adliyesi’ne giderek, kendi adını kullandığını iddia ettiği M.A.B. adlı şahıs hakkında, savcılığa dilekçe verip gerekli adli işlemlerin yapılmasını isteyen Adem Sincar, “M.A.B. kendisini Adem Sincar olarak tanıtıp insanlardan tehdit ile para talep ediyormuş. Konumumu ve ismimi zedeleyen bu şahsın, mağduriyetlerin giderilmesi için bir an önce emniyet güçlerince yakalanıp tutuklanmasını istiyorum” şeklinde konuşarak, adaletin yerini bulacağına olan inancının tam olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.