AKIN; “SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK, YOLUMUZ UZUN”

Çukurova İlçe Kongresinde başkanlığa yeniden seçilen Cemal Akın, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, onun ekibine ve milletimize yakışır hizmetler vermek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Siyaset Yayın: 24 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2024 11:04:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yoğun bir katılım ve şölen havasında geçen Adana’nın merkez Çukurova İlçe Kongresinde başkanlığa yeniden seçilen Cemal Akın, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, onun ekibine ve milletimize yakışır hizmetler vermek için var gücümüzle çalışacağız. Sorumluluğumuz büyük, yolumuz uzun. Ama liderimizden aldığımız güçle yolumuza emin adımlarla yürümenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Başkan Cemal Akın, AK Parti mensuplarına yakışır güzellikte şölen havasında geçen ilçe kongresini şereflendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik başta olmak üzere tüm milletvekilleri, il başkaları, parti teşkilatının tüm mensupları ve cumhur ittifakı temsilcileri ile tüm katılımcılara teşekkür etti.

LİYAKATLI İSİMLER
Göreve geldiği günden itibaren gençliği, vizyonu, dinamizmi ve partide oluşturduğu sinerjinin yanı sıra, dava adamı kimliğiyle başta gençler olmak üzere toplumun tüm kesimlerine ulaşarak, her gönle dokunan AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Cemal Akın, bulundukları yeri en geniş şekilde kucaklayan liyakatli isimlerden oluşan yönetimiyle birlikte aldıkları sorumluluğun bilincinde olduklarına vurgu yaptı.

“YOLUMUZ SEVGİ VE KARDEŞLİK YOLU”
“2053 ve 2071 vizyonuyla Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için durmadan ve yılmadan çalışacağız” diyen AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Cemal Akın, şunları kaydetti:


“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, onun ekibine ve milletimize yakışır hizmetler vermek için var gücümüzle çalışacağız. Sorumluluğumuz büyük, yolumuz uzun. Ama liderimizden aldığımız güçle yolumuza emin adımlarla yürümenin heyecanını yaşıyoruz. Bizim yolumuz kardeşlik ve sevgi yolu. Ülkemiz için, Adana’mız ve Çukurova’mız için yürüyecek çok yolumuz, ulaşılacak nice hedeflerimiz var.”

AK PARTİ’NİN DEĞERLERİ
AK Parti’nin değerlerini daha da yukarıya taşımak amacıyla, 2053 ve 2071 vizyonuyla Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için durmadan ve yılmadan çalışacaklarını belirten Cemal Akın, “Partimizin Türk siyasi tarihindeki yeri ve değerlerinden taviz vermeden doğru adımlarla yolumuza devam ederken, Türkiye Yüzyıl'ını Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hep birlikte inşa etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

DAVA VE SEVDA PARTİSİ
Akın, AK Parti’nin sadece siyasi bir yapı olmanın ötesinde, bir dava ve sevda olduğuna dikkati çekerek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kardeşlik, dostluk ve büyük bir heyecan ve dayanışma ikliminde gerçekleştirdiğimiz kongremizden aldığımız güç ve enerjiyle hizmet verirken, liderimizin yol gösterici sözleri bizim kılavuzumuz olacaktır. Bir kez daha kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.