ALPŞAR: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK

2.Futbol Liginde mücadele edecek olan Bulut İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Hamza Alpşar, yeni sezon öncesinde önemli oyuncuları takımlarına kazandırdıklarını belirterek, “Gücümüze güç kattık” dedi.

Spor Yayın: 09 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.08.2024 07:33:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Hamza Alpşar, üçüncü etap kamp çalışmalarının Kayseri Erciyes’te start aldığını ifade ederek, “Teknik kadromuz takımımızı yeni sezona en iyi şekilde hazırlıyor. Lig başlayana kadar istediğimiz düzeye geleceğiz. Kayseri Erciyes’te kamp çalışmalarımız 17 Ağustos’a kadar devam edecek” diye konuştu.

Başkan Menderes Kutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik kadro, futbolcular ve taraftarları ile yeni sezonda mücadelelerine kaldıkları yerden devam edeceklerini dile getiren Başkan Yardımcısı Hamza Alpşar, “Bizi izlemeye devam edin. Başarılı olabilmek adına elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.