AMATÖRLER'DEN ŞEHİTLERE SAYGI

Adana'da oynanacak olan amatör maçlar öncesinde de Ankara'nın Kahraankazan ilçesinde bulunan Türk HAvacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısındaşehit olan vatandaşlarımız anısına saygı duruşunda bulunacaklar.

Spor Yayın: 24 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2024 22:01:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Ankara'nın Kahraankazan ilçesinde bulunan Türk HAvacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısındaşehit olan vatandaşlarımız anısına Adana Amatör Ligleri'nde de oynanan müsabakalar öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacak ve sahaya siyah kol bandı takarak çıkacaklar.

Futbol Adana İl Temsilcisi Bülent Oymacı'nın kulüpleri bilgilendirdiği mesajda şunlara değinildi:
"Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk HAvacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımız anısına 25,26,26 ve 28 Ekim'De oynanacak olan tüm profesyonel ve amatör lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır. ayrıca tüm tulüplerimiz müsabakalara siyah kol bandı takarak çıkacaktır."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.