ANADOLU 19 MAYIS-KİREMİTHANE, HAZIRLIK MAÇINDA PUANLARI PAYLAŞTI

Adana Süper Amatör Lig Kırmızı Grup'da bulunan Anadolu 19 Mayısspor, 1. Amatör Lig A Grubu takımlarından Kiremithanespor ile yaptığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

Spor Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 22:58:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HABER: HÜSEYİN AZAR

Muharrem Gülergin Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Mete Cebesoy yönetti.


34 yıl önce Adana Demirspor altyapısını çalıştırdığı sırada öğrencisi olan Anadolu 19 Mayısspor Teknik Direktörü Mehmet Türkmen'in takımı ile ilk ve tek hazırlık maçına çıkan Kiremithanespor Teknik Direktörü Burhan Sürer, öğrencisinin performansını beğendiğini ifade ederek, başarılar diledi.


Her iki takım oyuncularının da centilmence mücadele sergilediği maçta ilk tehlikeli atak golle sonuçlandı. 12. dakikada Kiremithanespor rakip ceza sahası içinde yakaladığı pozisyonda Abdullah'ın ayağından skoru 1-0'a taşıdı.


32. dakikada, Anadolu 19 Mayısspor çok önemli bir pozisyondan faydalanamadı. Bu dakikada Ömer, sağdan aldığı topa sağ ayağı ile sert vurdu. Top, az farkla dışarı çıktı.


İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya daha farklı kadrolarla sahaya çıkan her iki takımın karşılıklı atakları, buldukları pozisyonlar izleyenler tarafından tam not aldı. 


80. dakikada duruma eşitlik geldi. Bu dakikada topla buluşan Mehmet Ali şık bir vuruşla topu filelere yolladı. Mehmet Ali'nin transferinin bugün gerçekleştiği ve ilk gününde çıktığı ilk maçta golü bulması Teknik Direktör Mehmet Türkmen'in beğenisini kazandı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.