BAŞKAN YILDIZ; SIFIRDAN KADRO OLUŞTURUYORUZ

Yeni sezonda Adana Süper Amatör Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Anadolu 19 Mayısspor Başkanı Senai Yıldız, sıfırdan bir kadro oluşturduklarını söyleyerek takviyelerin devam edeceğini belirtti.

Spor Yayın: 20 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 20.09.2024 23:07:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ÖZEL HABER: HÜSEYİN AZAR

Geçtiğimiz sezonda takımda bulunan oyunculardan 3-4 tanesinin kaldığını ifade eden Başkan Yıldız, “Hemen hemen sıfırdan bir kadro oluşturuyoruz. Daha kadromuz belli değil. İlk hazırlık maçımızı Kiremithanespor ile yaptık. Bizim için antrenman maçı niteliğindeydi. Oyuncularımızı bir göreceğiz. Daha takviyelerimiz olacak” şeklinde konuşarak hazırlık maçlarında iyi performans sergilemeyen oyunculara da teşekkür edeceklerine dikkat çekti.

HEDEF YİNE ŞAMPİYONLUK

2024-25 futbol sezonunda güzel bir Anadolu 19 Mayısspor izlettireceklerine vurgu yapan Başkan Senai Yıldız, hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu kaydetti. Adana’da kendini ispatlamış sporcuları kadrolarına katmak için arayış içinde olduklarını kaydeden Başkan Yıldız, “Futbolcu deniyoruz. Şu ana kadar 10 oyuncu ile anlaştık. Sanırım 5-6 futbolcuyu daha kadromuza katmayı düşünüyoruz.

Kendi altyapımızda yetişip de başka takımlara giden oyuncularımızın birçoğunu yeniden renklerimize bağladık. Bu oyuncular bize yabancı değil” şeklinde konuşarak Teknik Direktör Mehmet Türkmen’in de düşündüğü oyuncularla birlikte önümüzdeki hafta kadronun şekilleneceğinin altını çizdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.