BEKİROĞLU: BAŞARILI BİR KAMP GEÇİRDİK

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Volkan Bekiroğlu, lig öncesi kamp çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamladıklarını söyledi.

Yayın: 19 Ağustos 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.08.2024 08:06:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Sarı-Siyahlı ekibin Teknik Direktörü Volkan Bekiroğlu, ilk etap kamp çalışmalarını Ankara Kızılcahamam’da, ikinci etap kamp çalışmalarını Bolu Karacasu’da ve üçüncü etap kamp çalışmalarını da Kayseri Erciyes’te gerçekleştirdiklerini anlattı.

Hazırlık maçlarında futbolcularının istenilen bir performans ortaya koyduklarını dile getiren Teknik Direktör Volkan Bekiroğlu, “Adım adım lige yaklaşıyoruz. Ligde ilk maçımızı Kepezspor Futbol Kulübü ile oynayacağız. Lige iyi başlayıp, sonunu da iyi bitirmeyi amaçlıyoruz. Alacağımız başarılı sonuçlarla Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü Ailesinin yüzünü güldürmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.