BEKİROĞLU, “DEPLASMANDA MAĞLUP OLDUK, BAŞKAN GALİBİYETPRİMİ VERDİ”

TFF 2.Ligde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve geride kalan hafta Ankaraspor’u 5-0 mağlup eden Adana FK 01 Teknik Direktörü Volkan Bekiroğlu maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Spor Yayın: 02 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 02.10.2024 11:49:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Kastamonuspor maçı ve takımın ligdeki hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Volkan Bekiroğlu; Erzincanspor’a deplasmanda yenilmelerine rağmen Başkan Menderes Kutlu’nun takımın yanında olduğunu ve prim verdiğini dile getirdi.

“KAZANMAK İSTİYORUZ”

Erzincan deplasmanından puansız dönen Adana FK Teknik Direktörü Volkan Bekiroğlu, “Erzincan karşısında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Aslında maça da çok iyi başlamıştık. Kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Uzun yıllar Süper Lig’de futbol oynadık. Yardımcı antrenörlük de yaptım. Hiçbir zaman hakemle ilgili konuşma yapmadım. Maalesef Erzincan maçında hakem kötü bir yönetim gösterdi. Maçın ardından büyük üzüntü yaşadık. Buna rağmen Başkanımız Sayın Menderes Kutlu soyunma odasına geldi ve (bugün siz Erzincanspor’a değil hakeme yenildiniz. Sağlık olsun. Ben size galibiyet primi vereceğim) dedi. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde ailemden beş kişiyi kaybettim. Teknik Direktör Fatih Tekke’nin ekibinden zorunlu olarak ayrıldım. Menderes başkan sağolsun bana bir imkan verdi. Çok çalışarak inşaallah hedefimize ulaşacağız” dedi.

Uzun yıllar Fatih Tekke’nin ekibinde yer alan Bekiroğlu, “Fatih Hocanın ekibinde yer aldım. Hayalimiz ve hedefimiz Trabzonspor’u çalıştırmaktı. Fatih hoca çok yaklaştı ama nasip değilmiş… Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol hocam oldu. Fatih Tekke umarım bir gün Trabzonspor’u çalıştıracaktır” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.