BERİŞ; ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE’NİN CAZİBE MERKEZİDİR

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, gerek bilim insanları ve fakülteleri, gerek kampüs büyüklüğü ve doğal güzelliği ve gerekse eğitim, barınma ve yaşam şartları bakımından Çukurova Üniversitesi’nin tam bir cazibe merkezi olduğunu sö

Eğitim Yayın: 08 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 08.09.2024 13:38:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ile Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Beriş, Adana’daki tüm basın mensuplarına karşı şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini ve çalışmalarını web ortamında paylaşacaklarını vurguladı. Rektör Beriş, toplantıda hazır bulunan Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen ile Başdanışmanı Metin Özkan’ın bundan sonra basınla daha yakın temas halinde olacaklarını dile getirdi.

Üniversitede peyzaj anlamında büyük değişiklikler yapacaklarını ve öğrencilere daha sosyal alanlar açacaklarını anlatan Prof. Dr. Beriş, “Çukurova Üniversitesi’nin yurt sorunu yoktur. Daha önceki yapılan çalışmalarla birlikte bu sorun çözülmüş. İstanbul’un trafiğinden, kalabalığından ve yoğunluğundan şikâyet eden gençler kalkıp Adana’ya gelebilirler. Gelen bütün öğrencilerimize barınma imkânı sağlayacak kapasiteye sahibiz. Adana hem büyük bir şehir hem de yaşam şartları İstanbul ve Ankara’ya göre daha uygun bir şehir. Adana her kesimden insanın her bölgeden öğrencinin gelip rahatlıkla eğitim görebileceği bir memleket. Bu yüzden tüm öğrencilerimizi Çukurova Üniversitesi’nin imkânlarından yararlanmaya davet ediyorum” dedi. 

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de 50. Yılını geride bırakan Çukurova Üniversitesi’nin geçmişten günümüze tüm gelişmelerini yakından takip ettiğini belirterek, üniversitenin her yönden gelişmesi ve kalkınması adına yapılacak çalışmalarda gazeteciler olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Ziyarette Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir’in yanı sıra Başkanvekili Sefa Saygıdeğer, Başkan yardımcıları Dilek Akın, Mehmet Serbes, Engin Kanber, Genel Sekreter Yasemin Atasoy, Mali Sekreter Süreyya Uri, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Özke ile yönetim kurulu üyeleri Mustafa Akköse ve Çetin Ulucan da hazır bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.