CHP Adana İl Örgütü geleneksel bayramlaşma törenini gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü, Kurban Bayramı’nda geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni düzenledi.

Gündem Yayın: 14 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 14.06.2024 17:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sıcak hava koşullarına rağmen kalabalık ve coşkulu bir şekilde düzenlenen bayramlaşma töreni Turhan Cemal Beriker Bulvarı’nda bulunan CHP Adana İl Başkanlığında gerçekleşti. Cumhuriyet Halk Partisi’nde geleneksel hale gelen bayramlaşma törenine İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, il yönetimi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Başkan Tanburoğlu; birlik, beraberlik ve paylaşma duygusunun üst seviyeye çıktığı bayram günlerinin, yaşanan tüm zorluklara rağmen yurttaşlara bir nebze de olsa moral verdiğini söyledi.

Halkımızın ve partililerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum

Parti içi bayramlaşma törenine katılanlara teşekkür eden İl Başkanı Tanburoğlu şu ifadelere yer verdi: “Manevi duyguların arttığı günlerdir bayramlar. Yaşanan tüm zorluklara, yaşatılan tüm olumsuzluklara rağmen kucaklaşmanın verdiği güçle, toplumsal dayanışmayı sağlayan günlerdir bayramlar. Bu özel günler, insanlar arasında hiçbir ayrım ve ötekileştirme yapılmaması gerektiğini öğretir bize. Yaşadığımız şu günlerde zor bir dönemden geçen milletimizin, geleceğe umutla bakması en büyük arzumuzdur. Daha güzel bayramların kutlanacağı günler yakındır. Bu duygu ve düşüncelerle, gelecek güzel günleri umutla bekleyen hemşerilerimizin ve halkımızın ve partililerimizin Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyor, herkese sağlık ve huzur dolu güzel bir bayram diliyorum. Sıcak havaya rağmen bizleri yalnız bırakmayan partililerime ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.