Çöplük programı iptal edildi

Sarıçam çöplüğünün kaldırılması için yapılacak program Adana Valiliği'nin yayınladığı genelgeye istinaden iptal edildi.

Gündem Yayın: 08 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 08.07.2023 18:21:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Sekiz dernek ve çöplükten en fazla etkilenen mahalle muhtarları olarak 9 Temmuz Pazar günü saat 17.00'da yapacakları Sarıçam'daki çöplüğün kaldırılmasıyla ilgili programın, Adana Valiliğinin 07.07.2023 tarihli genelgesi ile Adana genelinde tüm yürüyüş, toplantı ve basın açıklaması programlarının yasaklandığına dikkat çeken Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Yusuf Özer, "Yarın yapacağımız çöplüğün kaldırılması programımızı ileri bir tarihe ertelemek durumunda kaldık" şeklinde açıklama yaptı.

Detaylı açıklamaları ve izleyecekleri yol haritasını Çarşamba günü saat 11.00'da Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri'nde yapacakları basın açıklaması ile kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Av. Özer, "Takdir yüce milletimizdir" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.