ÇUKUROVASPOR, SEYHAN DEMİR’E ACIMADI: 5-0

Adana 1. Amatör Küme C Grubu’nda mücadele eden Çukurovaspor, ligin dibine demir atan Seyhan Demirspor’u 5-0 mağlup ederek haftayı kazançla kapattı.

Spor Yayın: 13 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 13.10.2024 19:44:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanan karşılaşmada düdüğü Hüseyin Batuhan çaldı. Yardımcılıklarını ise Emrullah Pars ve Salih Dündar üstlendi.

İlk yarısı 2-0 sona eren karşılaşmaya Çukurovaspor; Arda, Yusuf, İbrahim, Efe, Alperen, Osman, Muhammet Emin, Emirhan, Aydın, Abdullah ve M. Can ilk onbiri ile çıktı. Yedek kulübesinde ise şu isimler yer aldı: Ömer, Emir, Suphi, Kutay, Bekir Semih, Abdullatif, M. Talha, Tarık Halil, ve M. Efe yer aldı.

Seyhanspor ise Kemal Boran, Ali, Naif, Alican, Hayrettin, Hakan, Sedat, Murat, Ali Arda, İlkan ve Yılmaz ilk 11’i ile çıktı. Yedek kulübesinde ise, Seyhan, Abdulgani, Berke, İsmail, Efe, Harun, Enes, Muhammed, M. Resul ve Samet yer aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı asistliklerini Emirhan Yusuf’un golleriyle 2-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da daha atak oyun sergileyen Çukurovaspor oldu. 58. Dakikada Emirhan ceza yayı önünden sert vurdu. Top kaleci Kemal Boran’dan  döndü.  Pozisyonu takip eden Abdullah önce düzelttiği topu filelere yolladı: 3-0.

67. dakikada Suphi ceza sahasının solundan Alperen’i gördü. Alperen şık bir vuruşla topu ağlara yolladı: 4-0.

82. Bu kez Alperen, topu soldan ceza sahası önünde Arda’ya yolladı. Alperen altı pasa kadar indi. Kaleci Kemal Boran’ın yanından fileleri havalandırdı: 5-0.

Maçta başka gol olmayınca karşılaşma Çukurovaspor’un 5-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçlara göre puanını 9’a yükselden Çukurovaspor üçüncü sırada bulunurken, oynadığı 4 maçtan puan çıkaramayan Seyhan Demirspor 0 puanla ve -17 averajla son sırada yer aldı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.