Demirkıran; “Karataş’a değer katmak adına hizmete hazırım"

AK Parti Karataş Önceki Dönem İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Demirkıran, Karataş Belediyesi Meclis Üyesi A. Adaylığına başvurdu. Demirkıran, “Yaşadığımız ilçeye değer katmak adına bu göreve hazırım” diye konuştu.

Siyaset Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 11:25:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart 2024 mahalli seçimlerinde meclis üyesi olduğunda belediyenin akılcı bir yönetim şekli ile yönetilmesinden yana olduğunu belirten genç, başarılı çalışmaları ile  birçok kesim tarafından takdir gören AK Parti Karataş Belediyesi Meclis Üyesi A. Adayı İbrahim Demirkıran, ilçede heyecan yarattı.

AK Parti’nin çeşitli kademelerinde yer alan ve dün kamuoyu ile paylaşılan AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkan yardımcısı olarak atanan İbrahim Demirkıran,
“Partim ve memleketim için elimi taşın altına koydum. Memleketim Karataş’ımıza olan sevdam için elimden geleni yapmaya hazırım. Ülkemizin yaşadığı bir deprem gerçeğini yakinen yaşayan ve yol ettiği değerlere tanık olan bir kardeşiniz olarak meclisteki öncelikli mücadelem Karataş’ın deprem haritasındaki etkin rolüyle önce bu yolda önlemler ve gerekli araştırma ve yatırımlar ile daha güvenli yaşanabilir Karataş’ın, geçtiğimiz 5 yıl aldığı hizmetin Cumhur İttifakı belediyeciliği ile bu başarılı hizmetleri tekrardan alması olacak. Yaşadığımız ilçeye değer katmak için ben de varım, diyorum” ifadelerini kullandı.

İBRAHİM DEMİRKIRAN kimdir?
1998 Yılında Adana’da doğdu.
2020 yılında Mersin Üniversitesi Bahçe Tarımı bölümünden mezun oldu.
Tarım sektöründe faaliyet gösteren, aile şirketinde çalışma hayatına devam etmektedir.
Evli ve 1 çocuk babasıdır.
Siyasi hayatına 2014 yılında Çukurova Gençlik Kollarında lise okul başkanlığı ile göreve başladı.
2016 yılında Çukurova Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi.
2018 yılında Seyhan Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi ve İlçe Başkan Yardımcılığı, Yeni Seçmen Başkanlığı Görevlerini yürüttü.
2019 Yılında Adana İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yaptı
15 Aralık 2020 tarihinde düzenlenen Karataş İlçe 6. Olağan Kongresinde Gençlik Kolları Başkanı seçildi.
Şu an AK Parti Gençlik Kolları Adana İl Başkan Yardımcısı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.