Demirspor'da, Kluivert dönemi bitti

Süper Lig'in iddialı takımlarından Adana Demirspor'da Teknik Direktör Patrick Kluivert ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı.

Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 11:09:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Yılport Samsunspor'a 3-2 mağlup olan Adana Demirspor'da son dakika gelişmesi yaşandı. Mavi-Lacivertliler'de Hollandalı teknik adam Kluivert ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı duyuruldu. Adana Demirspor, Kluivert ile sözleşme feshi resmileştikten sonra ayrılıkla ilgili duyuru yapacak.

Kluivert'le yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'a konuk olacak olan Adana Demirspor'da teknik direktör sorunu çözüme kavuşmazsa kulüp antrenörü Serkan Damla takımın başında yer alacak.


KLUIVERT'İN KARNESİ
Adana Demirspor'la sezon öncesi sözleşme imzalayan 47 yaşındaki teknik adam, mavi-lacivertli takımın başında görev aldığı 20 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ile 6 yenilgi aldı ve 1.50 puan ortalamasını tutturdu.

• kaynak: egemengzt.com

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.