Dr. Burak Yiğenoğlu İYİ Parti'den aday adayı

Türkiye’nin önemli Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Uzman Cerrahlarından Dr. Burak Yiğenoğlu’nun İYİ Partiden Adana Milletvekili a. Adaylığı heyecan yarattı.

Siyaset Yayın: 18 Mart 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 18.03.2023 11:50:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Aday adaylığını açıklamasının ardından büyük destek alan ve kendisine gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu ifade eden Dr. Burak Yiğenoğlu, “Öncelikle destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ülke olarak önemli bir seçime gireceğiz. Elbette ilk gayemiz güvenleri boşa çıkarmamak. Meclise girmem halinde tek düşüncemiz Adana’mızın sorunlarını anlatıp çözüp üretmek olacak. Bu topraklara borcum var ve hizmet ederek borcumu ödemek istiyorum. Kıymetli Genel Başkanımız Meral Akşener ve parti kurmaylarımızın takdiri ile verilecek görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum çünkü şehrimi ve ülkemi seviyorum” dedi.

Yorumlar (1)
22.04.2023 20:26
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.