Dt. Alper'den miting gibi açılış

İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dt. Bülent Alper, miting havasında Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirerek gövde gösterisi yaptı.

Siyaset Yayın: 03 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 03.02.2024 16:29:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

Kurbanların kesildiği açılış öncesi saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ayyüce Türkeş'in de katıldığı açılış töreninde konuşan İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dt. Bülent Alper, "Başarıyı sizlerle beraber alacağız, kazanacağız ve bu güzel günü bir daha yaşayacağız, inşallah" diye konuştu.


DT. ALPER: "YÜREĞİR'İN SORUNLARINI BİLİYORUM"
Dişhekimi olarak Yüreğirliye hizmet verdiğinin altını çizen Dt. Alper, başarısında yanında olan eşi ve ailesine de teşekkür etti. Dört yıldır mahalleleri, sokakları ve köyleri gezdiğinin altını çizen Başkan Adayı Dt. Bülent Alper, "Parke taşlarını döşedik. Asfaltı dökmeye az kaldı. Yüreğir'in sorunlarını biliyorum. Ben de Yüreğir'in evladı, çiftçi anne ve babanın evladıyım. Ekonominin, işsizliğin ve suç oranlarının fazla olduğunu biliyorum. Yüreğir'in parasını, Yüreğir'in kazancını Yüreğir'e aktaracağıma, hak ve hukuku koruyacağıma, harama el uzatanların elini kıracağıma emin olabilirsiniz" diye konuştu.


Seçime iki aydan az bir süre kaldığını da hatırlatan İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkan Adayı Dt. Bülent Alper, seçimde kendisi ve Büyükşehir adayı Dr. Ayyüce Türkeş'e destek istedi.

TÜRKEŞ: "GÖNÜLLERDE YER EDİNMEK İSTİYORUM"
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ayyüce Türkeş de, "Burada sadece Adana Milletvekili, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Ayyüce Türkeş'i değil, Türk Dünyasının efsanevi lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in mirasını da kucaklıyorsunuz. Teveccühünüzle Adana Milletvekili olarak hizmet edebilme fırsatı buldum.

Şimdiyse burada sizlere Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak hitap ediyorum. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlerle daha çok yakından, çok daha gönül gönüle, el ele hizmet edebileceğime, birlikte büyük işlere imza atacağıma inanıyorum" şeklinde konuşarak, gönüllerde babası Alparslan Türkeş gibi yer edinmek istediğini vurguladı.

"EŞİT PAYLAŞIMI SAĞLAYACAĞIZ"
Adana'nın belediyecilik anlamındaki kayıp yıllarını geri vereceğini belirten Türkeş, "Adana'nın gönlü güzel, kendi güzel insanları. Size hain diyene de, cahil diyene de mecbur değilsiniz. Hep söylediğim gibi Adana kapasitesinin tamamını kullanan bir şehir olduğunda bırakın içinde yaşayanları, Türkiye'yi kurtaracak bir şehirdir. Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz.

Adana'da çiftçinin, çiftçiliğin en iyisi var. Sanayi deseniz öyle. Turizm, hayvancılık, enerji, maşallah şehrimizde. Allah her türlü imkanı ve nimeti vermiş. Bize de bunları kullanıp tam kapasite ile Adanalının hizmetine sunmak ve eşit paylaşımını sağlamak düşüyor. O yüzden bu konuda hepinizin desteklerini tam performans olarak bekliyorum" diye konuşarak, huzura, kardeşliğe, elele vermeye, birlikte ortak bir ülke etrafında yeniden memleketi yüceltme hayalinin peşine düşmeye susadıklarını ifade etti.

KOCACIK: "HERKES İYİ PARTİ YÖNETİMİNİ BEKLİYOR"
Memleketin dört bir yanında olduğu gibi Yüreğir'de de ataması yapılamayan öğretmen, emekli, çocuğunu üniversiteye gönderemeyen anne ve babaların kan ağladığını iddia eden İYİ Parti Adana İl Başkanı Azim Kocacık da, "Herkes İYİ Parti yönetimini bekliyor. Ancak Yüreğir'in bunların harcinde önemli bir planı ortaya çıkıyor.

Uyuşturucu bağımlılarının yoğun olduğu bu bölgede hayatını kaybeden insanımızı, evladını kurtarmaya çalışan anneleri, babaları gördüğüm zaman içim yanıyor. Bülent Başkanım da tüm bu sorunların farkında ve iki yıldan beri köy köy, mahalle mahalle vatandaşların sorunlarını dinliyor, problemlerini not alıyor. Allah kısmet eder de o makama geldiği zaman bütün sokağın problemlerini bilerek oturacak" şeklinde konuşarak başkan adaylarına destek istedi.

KÜRKÇÜOĞLU: "HARAMİ DÜZENE SORMAK İÇİN GELİYORUZ"
İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı Çağlar Kürkçüoğlu da Yüreğir halkının fedakar ve cefakar olduğunu belirterek başladığı konuşmasında, "Yüreğir halkı cesurdur. Hepinizden Allah razı olsun. Varlığına, birliğine, yücelerin en yücesi olduğuna inandığımız, ol deyince olduran, gönüllerimizi iman nuruyla dolduran Allah'a, Kur'an'a, Bayrağa, Vatana selam olsun ki harami düzenine son vermek için geliyoruz.

İyilik için geliyoruz. Güzellik için geliyoruz. Parsel parsel satılan sokaklarımızı geri almak için geliyoruz" diyerek, Dt. Bülent Alper'i Yüreğir'e, Dr. Ayyüce Türkeş'i de Büyükşehir'e başkan yapmak için söz verdiklerinin altını çizdi.


Daha sonra diğer ilçe başkan adayları ve partililerle birlikte İYİ Parti Yüreğir Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış kurdelası dualar eşliğinde kesildi.

    

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.