ERDEM: TARAFTARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Genel Kaptanı Burak Erdem, yeni sezonda başarılı sonuçlar alarak taraftarlarının yüzünü güldüreceklerini söyledi.

Spor Yayın: 20 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 20.08.2024 11:10:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Ankara Kızılcahaman, Bolu Karacasu ve Kayseri Erciyes’te gerçekleşen kamp çalışmaları ile takımlarının lige en iyi şekilde hazırlandığına dikkat çeken Sarı-Siyahlı ekibin Genel Kaptanı Burak Erdem, “İki yılda iki şampiyonluk yaşayarak Adanalılara büyük bir heyecan yaşattık. Yeni sezonda mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.

Takım olarak 1 Eylül Pazar günü saat 18.00’de Tarsus Şehir Stadında konuk edecekleri Kepezspor Futbol Kulübü karşılaşmasını düşündüklerini anlatan Genel Kaptan Burak Erdem, “Lige iyi başlayıp, sonunu da iyi bitirmeyi amaçlıyoruz. İlk maçımızda tüm Adanalıları yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.